Олега Винника не брали на телебачення: продюсер Полякової розкрив причину непопулярності чоловіка Таюне

Відомий український співак Олег Винник довгий час не світився на телебаченні вже будучи популярним і як виявилося на це були певні кар'єрні причини.

Олег Винник став справжнім феноменом на українській сцені. Після того як він побудував кар’єру за кордоном, співак повернувся до України і миттєво підкорив слухачів, почавши збирати повні зали на своїх концертах. При цьому на телебаченні виконавець почав з’являтися не так давно. Відомий продюсер Михайло Ясинський, який співпрацює з Ольгою Поляковою, прокоментував ситуацію:

Певний час клієнтами музичної індустрії були якісь заможні чоловіки, які якось десь там відпочивали, якісь були свята і решта. Тільки-тільки ми почали жити більш менш здоровою економікою, одразу з’явився Винник. Це людина, яка співала естраду, яка довгий тривалий час в Україні була маргіналізована, її не брали на телеканали

, – розповів Ясинський.

Продюсер Олі Полякової розповів, чому Олега Винника не брали на телебачення
Продюсер Олі Полякової розповів, чому Олега Винника не брали на телебачення

Як він сказав, Олег Винник одразу став зіркою №1 в Україні, навіть без згадок ЗМІ. Перші два роки артист був клієнтом Ясинького і коли на його виступах вже збиралися повні зали, на телебачення його все одно не брали. Продюсер пояснив, чому так складалося:

Була якась така дистанція, яку нав’язали нам двадцять років проросійського існування українського медіа, і те що зробили з українською естрадою, воно так трошки… Ну таке. Але взагалі не таке. І саме його (Винника) успіх це підтверджує. Коли ми почали працювати і показувати людям, що це успіх і взагалі не колхоз, як нам казали, ми почали це обговорювати з продюсерами телеканалів, так він і з’явився на великих екранах. Саме він підтверджує мої прогнози щодо того, якою буде музика, наступна музика, такої музики буде більше, але вона вже не так звучить, як нам здавалось

, – пояснив продюсер.

Нагадаємо, Олег Винник після початку повномасштабного російського вторгнення пропав із соціальних мереж, лише згодом його адвокат заявила, що співак поїхав у Німеччину займатися своїм здоров’ям, а також розвивати діяльність свого благодійного фонду “Вовчиця”, допомагаючи українським захисникам на фронті.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.