Багаті також платять: Лілія Ребрик, Олексій Суханов та інші українські зірки, які живуть в кредит

Виявляється, що зірки шоу-бізнесу насправді такі самі звичайні люди, як і ми з вами. Лілія Ребрик, Олексій Суханов та інші знаменитості розповіли, на що беруть кредити.

Багато людей помилково вважають, що зірки купаються в розкоші, а кредити беруть тільки ті, хто не має коштів на велику покупку відразу. Але не завжди фінансові можливості знаменитостей збігаються з їхніми бажаннями, як це буває і у звичайних людей.

Світлана Тарабарова

У минулому році в лютому співачка Світлана Тарабарова показала шанувальникам свій будинок мрії під Києвом, проте вже зараз вона його продає. Через повномасштабну війну, яку росія розв’язала проти України, артистка втратила дохід і не може платити кредит, підписаний із забудовником. Відсутність заробітків змусила зірку піти на крайні заходи та попрощатися зі своїм сімейним гніздечком.

Світлана Тарабарова продає будинок
Світлана Тарабарова продає будинок

Олексій Суханов

Олексій Суханов, ведучий ток-шоу “Говорить Україна”, яке більше не з’явиться в ефірі через закриття телеканалу, обзавівся квартирою в Латвії, але витратив на неї не власні заощаджені гроші, а кредитні. Зірка зізнається, що пояс тоді довелося затягнути настільки туго, що тепер він сто разів подумає, перш ніж знову влізти у борги.

Олексій Суханов брав кредит на квартиру

Лілія Ребрик

Телеведуча та актриса Лілія Ребрик в інтерв’ю для програми “Зірковий шлях” розповідала, що двічі у своєму житті брала у банку кредит на житло. У борг вона купила свою першу особисту квартиру, а потім, вийшовши заміж за танцюриста Андрія Дикого, знову пішла на це, щоби придбати заміський будинок для сімейного життя.

Лілія Ребрик
Лілія Ребрик купувала житло в кредит

Павло Зібров

Співак Павло Зібров не бачить нічого поганого в кредитах, коли власних фінансів на потреби не вистачає. Свою першу машину та квартиру він придбав у кредит, але зараз у такі нестабільні часи розраховує лише на себе.

Павел Зибров
Павло Зібров раніше брав кредити

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.