“Стосунки почалися не з нуля”: Даша Кацуріна зізналася, чи був у неї роман з Дантесом під час шлюбу

Не так давно Даша Кацуріна та Вова Дантес "вийшли з тіні". Виявилось, що знаменитості перебувають у стосунках. Рестораторка зізналась, чи крутила роман зі співаком до розлучення

Даша Кацуріна – неймовірно талановита дівчина та мама двох дітей. Вона займається розвитком власного бренду одягу, а також є співзасновницею легендарних київських ресторанів “Китайський привіт”, “Японський привіт”, “Тайський привіт”, “В’єтнамський привіт”. Хоча в Києві Кацуріна була відома давно, дівчина здобула шалену популярність по всій країні після скандального розлучення зі своїм колишнім чоловіком.

Розлучення Кацуріних, як виявилось, тісно пов’язано із розлученням не менш відомої та скандальної пари Вови Дантеса та Наді Дорофєєвої. Співаки оголосили про розставання в березні поточного року, проте лише через деякий час стала відома реальна причина розриву: співачка покинула Дантеса заради іншого чоловіка.

“Іншим чоловіком” виявився саме колишній коханий Даші Кацуріної – Михайло. Дорофєєва пізніше публічно оголосила, що офіційно зустрічається з Михайлом Кацуріним. Тоді Дантес побажав щастя новоспеченій парі й жартома заявив, що у такому разі йому варто придивитись до Даші – можливо й у них щось вийде.

Даша Кацуріна та Вова Дантес були близькими друзями
Даша Кацуріна та Вова Дантес були близькими друзями

Схоже, що Вова Дантес таки придивився до колишньої дружини свого друга й у пари також закрутився роман. Їхні стосунки стали справжнім подивом для публіки, а тому шанувальники часто ставлять питання, аби розібратись в природі цього роману. Відтак нещодавно Даша Кацуріна відверто розповіла, чи було між нею та Дантесом щось романтичне до їхнього розлучення з колишніми.

Українська рестораторка зізналась, що вони з Дантесом і дійсно були близькими, проте знаменитості не переходили межу дозволеного. Співак був хорошим другом та надійною підтримкою для Даші Кацуріної, проте придивлятись одне до одного, як до хлопця та дівчини вони почали дещо пізніше. Довгий час знаменитості товаришували сім’ями, а тому встигли дуже сильно зблизитись за цей час.

Нам було класно вдвох. Був флірт. Він для мене близька людина. Він знає мене різною – красивою і не дуже, вранці та ввечері. Ці стосунки не почалися з нуля. Наші стосунки побудовані на дружбі, і тому вони міцні та щирі

– зізналась Даша Кацуріна.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.