Вагітну Таюне сховав у Німеччині: зарослий Олег Винник викликав підозри про поповнення в родині

В Мережі все частіше поговорюють, що Олег Винник поїхав з України до Німеччини не просто так. Прихильники підозрюють, що дружина співака Таюне може бути вагітною.

Відомий співак Олег Винник з початку повномасштабної війни в Україні зовсім зник з інформаційного простору. Ні він, ні його дружина Таїсія Сватко не роблять жодних публікацій в соціальних мережах та не дають інтерв’ю журналістам. Не так давно стало відомо, що Винник з Таюне знаходяться в Німеччині. Адвокат співака повідомила, що Винник там начебто проходить лікування. Проте, чим хворіє Олег жінка так і не сказала.

Однак Мережею ходять чутки, що причиною перебування Винника і Таюне в Німеччині є інша причина, а саме ймовірна вагітність Таюне.

Винник раніше зізнавався, що мріє про доньку. Більш того, співак вже обрав ім’я для своєї майбутньої донечки.

Якщо Бог подарує мені доньку, назву її Жанна

, – сказав Винник в одному з інтерв’ю.

Продюсер Олі Полякової розповів, чому Олега Винника не брали на телебачення
Зарослий Олег Винник викликав підозри про поповнення в родині

До слова, 49-річний Олег Винник являється сім’янином та має дорослого сина. Незважаючи на те, що артист приховує від публіки свій сімейний статус, прихильники вже давно знають, що дружиною артиста є його бек-вокалістка Таїсія Сватко. Вони одружили ще в студентські роки та мають повнолітнього сина Юліана, який проживає в Німеччині. Про свого спадкоємця артист говорив востаннє ще в 2005 році, коли давав інтерв’ю німецьким журналістам. Нагадаємо, до популярності в Україні, Винник багато років жив в Німеччині та будував кар’єру актора. Чоловік виступав у всесвітньо відомих мюзиклах і досяг успіху у своїй справі.

Олег Винник со своей супругой Таюне
Зарослий Олег Винник викликав підозри про поповнення в родині

Зараз про сина Винника відомо дуже мало. 18-річний Юліан не пішов по стопам батьків та не став артистом, однак хлопець професійно займається спортом. Відомо, що Юліан Винник займається плаванням і бере участь в чемпіонатах Північної Німеччини. Син артиста досяг значних успіхів у цьому виді спорту. На сайті спортивного клубу Шарлоттенбург, де займається Юліан, можна знайти результати змагань. Так, син Винника у 2020 році став першим у запливі вільним стилем.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.