“Хочеться прокинутись від страшного сну”: Брежнєва після розлучення з Меладзе прокоментувала емоційний стан

Нещодавно Мережу сколихнула звістка про те, що Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе розлучаються. Співачка прокоментувала свій емоційний стан на фоні останніх новин

Відома українська співачка більше семи років перебувала в шлюбі з Костянтином Меладзе. Влітку 2022 року пара прийняла рішення розлучитись, а офіційно публіка дізналась про це лише восени. Напевно важко сказати, що стало причиною зіркового розлучення, проте багато шанувальників будують гіпотези і висувають свої припущення.

Так, багато хто вважає, що шлюб Брежнєвої та Меладзе розпався через зраду – ще декілька років тому композитора помітили з тодішньої солісткою “ВІА-Гри”. Але тоді пара заперечувала будь-які сімейні непорозуміння і розлади.

Проте, більш поширена серед прихильників думка – пара розійшлась через розбіжності в позиціях. Відтак, за думкою прихильників, причиною розлучення стала війна в Україні. Віра Брежнєва з перших днів повномасштабного вторгнення заперечувала дії росії, проте від Костянтина Меладзе публіка так і не почула коментаря стосовно його позиції.

Віра Брежнєва на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм прокоментувала свій емоційний стан після останніх новин
Віра Брежнєва на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм прокоментувала свій емоційний стан після останніх новин

Втім, поки що офіційно зірки не оголошують причину свого розставання. Проте, сьогодні Віра Брежнєва поділилась на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм своїми переживаннями, емоціями та досягненнями. Співачка заявила, що зараз їй дуже хочеться писати про хороше, а тому вона похвалилась останніми позитивними новинами зі свого життя.

Сьогодні нарешті закінчили новий корпус в “Місті добра” (ред. – у описі до офіційної сторінки благодійної організації зазначають, що вони є центром підтримки для мам безхатченків із малюками на руках), за дві години зібрали бабусі на ремонт (прим. – кошти)

– прокоментувала Віра Брежнєва в Інстаграм.

Зірка також похвалилась, що її дочка порадувала її успіхами в школі. Крім того, Брежнєва пригадала, що дуже пишається своїми близькими та друзями, а також нещодавно артистка завершила написання своєї нової пісні.

Але потім відкриваєш новини. І знову серце в п’яти йде. І хочеться сваритись матом. І хочеться прокинутись від цього страшного сну

– додала до своєї розповіді українська співачка.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.