Дружина Сасанчина розповіла, чому так швидко завагітніла та вийшла заміж за співака: був завидним женихом

24-річна дружина переможця вокального шоу "Голос країни" Романа Сасанчина Іванна розповіла про чутки, які ходять про її з співаком сім'ю. Подробиці, читайте в матеріалі.

Роман Сасанчин – двічі переможець вокального шоу “Голос країни” та особистий фаворит Тіни Кароль. Хлопець вразив публіку, коли у 18 років заявив, що буде одружуватись та скоро стане татком.

Зараз Роману 20 років, він має дружину Іванну та 9-місячну донечку Елізабет.

Дружина хлопця являється блогером. 24-річна Іванна в своєму Інстаграм-блозі щодня публікує нові фото та відео. Дівчина розповідає своїм підписникам про сімейне життя з Романом Сасанчиним та про свої материнські будні.

Дружина Сасанчина розповіла, чому так швидко завагітніла та вийшла заміж за співака

Нещодавно дівчина зізналася, що отримала багато хейту у свій бік, коли публіка дізналась про їх з Романом стосунки та її швидку вагітність.

Багато хейту! Типу я хочу його квартиру і гроші. Потім завагітніла, щоб забрати квартиру і гроші.  Квартиру поки ще не забрала і гроші також.

, – розповіла Іванна в своєму Інстаграм-блозі.

Дружина Сасанчина розповіла, чому так швидко завагітніла та вийшла заміж за співака

До слова, Роман Сасанчин після перемоги в “Голосі країни” як подарунок від програми отримав квартиру в новобудові Києва і дійсно став завидним женихом.

Однак хлопець довго в Києві не затримався. Зараз він разом з дружиною та дитиною живуть в Тернопільській області, а виграну квартиру Роман планує продати.

Нагадаємо, не так давно дружина Романа Сасанчина Іванна зізналася, що їхній 9-місячній донечці необхідна операція. На обличчі маленької Елізабет з’явилося новоутворення – доброякісна пухлина, яка повністю складається із судин. Спочатку лікарі спостерігали на новоутворенням та намагалися лікувати її краплями, однак пухлина не припинила ріст і дівчинці призначили операцію. Видалення пухлини було призначене ще на літо, однак операція декілька раз відкладалась через те, що дитина постійно хворіла, як не однією застудою, то іншою.

Нещодавно Іванна розповіла, що сприйняла всі ці перенесення операцій, як Божий знак, тому поки що вирішила не видаляти пухлину.

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.