Вийшла заміж за росіянина: Аліна Гросу показала, як виглядає після хвороби і здивувала новиною про одруження

Аліна Гросу вразила прихильників новими фотографіями. Співачка вперше показалась після новин про проблеми зі здоров'ям – фанати помітили обручку на пальці Гросу

У кінці серпня українська співачка Аліна Гросу опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм історію, в якій поділилась подробицями свого фізичного стану. Артистка заявила, що останні два тижні вона почувалась дуже погано, а зараз і взагалі потроху відходить від наркозу. Хоча артистка не розповіла, чому саме їй довелось перебувати під наркозом, цією новиною Аліна Гросу неабияк злякала шанувальників.

Після цього співачка довго не викладала своїх фотографій, а нещодавно вперше після скарг на погане самопочуття поділилась знімками з професійної фотосесії. У описі до публікації Аліна Гросу залишила текст своєї нової пісні “Лужок”, а на фотографіях позувала у симпатичному ніжно-блакитному костюмі з укороченої сорочки та спідниці.

Знаменитість підібрала своє густе біляве волосся у високий хвіст, а макіяжу на ній було мінімум. Так само артистка вирішила не одягати забагато прикрас – на її шиї висіло симпатичне повсякденне намисто, а на руці був маленький браслетик. Підписники залишили багато приємних слів у коментарях і зраділи тому, що співачка виглядає бадьоро й свіжо.

  • “Дуже милі фото, вам йде мінімум макіяжу”;
  • “Пісня на повторі. Дякую вам Аліно за цю чудову пісню!”;
  • “Красуня. Аліно ти найкраща, пісня просто вау”;

Втім, одна прикраса сильно зацікавила шанувальників – на другому фото в новій публікації Гросу видно, що на правій руці співачки є золота обручка. Останнім часом артистка майже не ділиться подробицями з особистого життя, а тому для прихильників раптова поява такого важливого аксесуару на руці співачка стала шоком.

У коментарях шанувальники зірки запідозрили, що артистка не поділилась такими важливими новинами, а деякі почали будувати припущення стосовно того, хто ж став обранцем Аліни Гросу.

  • “Обручка? Я щось пропустила”;
  • “На руці обручка, чи мені здається?”;
  • “Обручка? Можна вже привітати?”;
  • “Дуже цікаво де Роман? Ви така красива пара, сподіваюсь не зважаючи на все ви разом, адже кохання справжнє подолає все”;
У коментарях підписники Гросу припускають, що вона вийшла за Романа Полянського
У коментарях підписники Гросу припускають, що вона вийшла за Романа Полянського

Прихильники співачки підозрюють, що Аліна Гросу вийшла заміж за Романа Полянського. Нагадаємо, що пара разом вже три роки – цього лютого вони відзначили річницю. Обранець української співачки народився та проживав у росії, проте переїхав до Гросу в Київ. Але, з початку повномасштабного вторгнення, від Полянського нічого не чути про дії його рідної країни.

Популярне

Схожі статті

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".