Вагітна Вікторія Булітко та Олександр Бережок вийшли на сцену “Дизель Шоу”: у знаменитої пари важлива подія

Вікторія Булітко та Олександр Бережок прямо на сцені "Дизель Шоу" влаштували справжній романтик. Зіркова парочка вразила шанувальників своїми сильними почуттями одне до одного

Попри надважку ситуацію в Україні актори “Дизель Шоу” продовжують дарувати своїм шанувальникам позитив та хороший настрій. Кожного разу артисти вигадують все смішніші й смішніші історії й виступають з ними на сцені гумористичної передачі.

Наразі “Диезль Студіо” знімає комедійний сітком під назвою “Вижити за будь-яку ціну”, в якому Вікторія Булітко та Олександр Бережок грають головні ролі. Актори виступають закоханою парочкою та у них вже навіть є діти.

Ви познайомитеся з найкумеднішою родиною країни та їхніми сусідами. Подружжя Віка та Саша Бережки живуть у звичайній квартирі на околиці міста та виховують дев’ятирічного сина Льошку

– обіцяють творці українського серіалу.

На офіційній сторінці “Дизель Студіо” постійно з’являються анонси й “цікавинки” про серіал. Так, нещодавно було опубліковане відео, в якому шанувальникам пообіцяли нову порцію смішних жартів й захоплюючих сюжетних поворотів. На опублікованих кадрах “серіальна” дружина Олександра Бережка Віка повідомляє йому, що вона вже виконала бажання свого чоловіка. За словами Булітко, настала черга Сашка виконати її мрію.

Мрія Сашка збулася! Віка таки вмовила Юлю з’їхати з їхньої оселі. Чи здійснить тепер Сашко бажання своєї дружини?

– такий загадковий і багатообіцяючий опис залишили під дописом про нову серію сіткому.

Нагадаємо, що раніше Вікторія Булітко показала свою дитину від колеги Олександра Бережка. Тоді актори знімались у найперших серіях серіалу “Вижити за будь-яку ціну”, а артистка опублікувала знімок, на якому тримає новонародженого й ніжно цілує свого “чоловіка”.

Вікторія Булітко та Олександр Бережок показали свою новонароджену дитину
Вікторія Булітко та Олександр Бережок показали свою новонароджену дитину

Після цього фото багато шанувальників почали вважати, ніби Бережок та Булітко одружені в реальному житті, проте ніякого роману в акторів немає. Олександр одружений на колишній моделі, з якою виховує двох дітей. Вікторія Булітко також не самотня, проте особистість свого обранця дівчина не спішить розкривати. Втім, акторка заявила: Саша та Віка дійсно одружені, але лише на сцені.

А так у нас різні життя. У Сашка взагалі є дружина і двоє дітей. А я? А я – секретна інформація

– підсумувала артистка.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.