“Були холопами – стали рабами”: Пугачова після від’їзду з росії красномовно відповіла на критику путіністів

Алла Пугачова, яка підтримує Україну та виступає проти війни, викликала бурю обговорень та незадоволень серед росіян-путіністів. Однак співачка не стала мовчки слухати критику у свій бік та публічно відповіла всім, хто її обговорює.

Після початку повномасштабної війни в Україні Максим Галкін та Алла Пугачова одразу висловили свою позицію в підтримку України та проти війни. Зіркове подружжя ще в лютому виїхали із росії до Ізраїлю. Однак напередодні навчального року Алла Борисівна зі школярами Лізою і Гаррі повернулися в росію, а діти 1 вересня пішли до школи.

Однак після того, як 16 вересня російське правління визнало Максима Галкіна іноземним агентом, Алла Пугачова ймовірно вирішила назавжди покинути росію. В кінці вересня  співачка разом із дітьми виїхала до Ізраїлю, а свій знаменитий замок у селищі Грязь виставила на продаж. Судячи з усього на цей раз Алла Борисівна прийняла рішення більше ніколи не повертатися в терористичну країну, в якій немає свободи слова.

Алла Пугачова разом зі своїми дітьми та чоловіком
Пугачова після від’їзду з росії красномовно відповіла на критику путіністів

Звісно, багато росіян-путіністів тут же почало критикувати і висміювати Пугачову. Для того, щоб образити артистку, на стіні телецентру “Останкіно” у Москві з’явилося чергове абсурдне повідомлення, адресоване артистці.

Алло, то нах…я ти взагалі приїжджала?

, – було написано на стіні.

Алла Пугачова вирішила відповісти всім росіянам-путіністам, які намагаються вколоти її. Співачка в своєму Інстаграм-блозі опубліковала пост-звернення, де запевнила, що радіє з того, що її ненавидять путіністи.

Яке щастя, що мене ненавидять ті люди, яких я завжди терпіти не могла. Якби я їм подобалася, це означало б, що співала і жила даремно. Причина зрозуміла. Нехай скрегочуть зубами. Були холопами – стали рабами.

, – красномовно відповіла всім кривдникам Алла Пугачова.

Підписники Пугачової розійшлись в думках під коментарями. Багато хто подякув Аллі за її позицію та відзначив, що вона розумна і сильна жінка, оскільки не боїться перечити диктатору путіну. Однак звісно в коментарях було й багато путіністів, які написали образливі слова Аллі Борисівні.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.