Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко та Євген Сморигін 12 років разом: у знаменитої пари спільна дата

Вікторія Булітко та Євген Сморигін давно захопили публіку міцністю своїх стосунків. Цього року артисти святкують майже "круглу дату" – вони вже дванадцять років разом

Вікторія Булітко та Євген Сморигін виступають на одній сцені вже дванадцять років. Хоча артистам часто приписують роман, вони неодноразово наголошували: поза сценою між ними не може бути нічого романтичного. Сморигін щасливо одружений і виховує разом з обраницею трьох дітей. Булітко часто заявляла, що її серце також не вільне, проте імені свого коханого вона не розголошує.

Проте, варто зазначити, що Євген Сморигін та Вікторія Булітко найкращі друзі поза стінами “Дизель Студіо”. Артисти часто проводять разом дозвілля та навіть день народження вони святкують майже в один день січня. Актори зізнавались, що між ними склались родинні почуття, а в їхньому житті немає людей, з якими би їм було комфортніше працювати в кадрі та на сцені “Дизель Шоу”.

Нагадаємо, що до гумористичного шоу Вікторія Булітко потрапила саме завдяки своєму колезі Сморигіну. Коли продюсери шукали нові таланти для прослуховування, Євген сором’язливо та водночас впевнено заявив, що кращої від Булітко кандидатури вони не знайдуть. Продюсери “Дизель Студіо” вирішили послухати актора – 2010 Вікторія вперше зіграла разом з Євгеном. Тоді і “народилась” їхня пара.

Вікторія Булітко та Євген Сморигін дуже хороші друзі
Вікторія Булітко та Євген Сморигін дуже хороші друзі

Цікаві факти про Вікторію Булітко

  • Вперше акторка отримала професійний гонорар, коли навчалась в університеті. Булітко тоді виступила на сцені театру й отримала за свою працю цілих 34 гривні. З того часу її гонорари точно виросли, проте вона любить згадувати про свій найперший акторський заробіток.
  • Якщо хочете завоювати серце Вікторії Булітко, приготуйте їй домашні фаршировані перці – саме за цю страву акторка готова буквально “продати душу”.
  • Віка Булітко вважає себе організованою людиною, а тому її найкраща якість характеру та щоденна звичка – завжди розкладати речі по місцях. Булітко дуже дратується та дивується, коли оточуючі ігнорують таке просте правило.

Цікаві факти про Євгена Сморигіна

  • Відомий актор з “Дизель Шоу” виховує трьох дітей, які, схоже, вдались у тата. Виявилось, що кожен з його дітей виступали разом з Євгеном Сморигіним на сцені гумористичного шоу.
  • Хоча актор спершу може здатись байдужим до квітів, насправді він просто обожнює доглядати за трояндами у власному саду.
  • Євген Сморигін вступав до декількох закладів вищої освіти, проте з невідомих причин йому не вдалось отримати освіту ні в одному з них.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.