Оля Полякова розсекретила свій справжній вік — Вікіпедія брехала

Українська співачка Оля Полякова зізналася, що на сайті "Вікіпедія" її вік вказано неправильно. Артистка не посоромилася і розповіла, скільки їй років насправді.

Під час карантину серед безлічі артистів стало популярним проводити прямі ефіри у своїх соціальних мережах. Більш того, сучасні технології дозволяють робити онлайн-зустрічі спільно з колегами або друзями, навіть якщо ви перебуваєте у різних куточках світу.

Такою можливістю скористалися українські співачки — Оля Полякова та солістка гурту “НеАнгели” Слава Камінська. Дівчата вирішили на відстані зіграти в гру “Правда або дія”. Таким чином вони або розповідали про себе цікавий факт, відповідаючи на питання одна одної, або виконували незвичайне завдання.

Оля Полякова с дочкой Машей
Оля Полякова з донькою Машею

Під час одного з таких раундів Полякова зізналася, що на всесвітньому сайті-енциклопедії “Вікіпедія” у статті про неї вказано неправильний вік. За словами Олі, кілька місяців тому без зрозумілої на те причини рік її народження несподівано змінився і вона моментально “постаріла” на кілька років.

Якщо вірити сайту, то “головна блондинка України” народилася 17 січня 1979 року. Таким чином, Оля цього року відзначила своє 41-річчя. Але паспорт співачки каже іншу інформацію. У реальності Полякова народилася на кілька років пізніше — 17 січня 1984 года, тобто їй всього 36 років.

Також артистка відзначила, що надсилала адміністрації сайту нотаріальне підтвердження свого віку, але це не допомогло повернути її справжній вік.

Також найексцентричніша співачка української сцени не змогла обійтися без іронії:

“Найбільше я люблю, коли мені кажуть: Вам набагато більше років, ви просто дуже добре виглядаєте. Чому б мені просто не виглядати на свій вік? Добре, якщо комусь це допомагає, то хай мені буде з сьогоднішнього дня 50! Давайте запишемо, мені 50 років, і подивіться на моє обличчя!”, — посміялася Полякова.

Схожі статті

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.