Найсильніші вокалістки: як вживу співають Ані Лорак, Полякова та інші

У сучасному світі стати знаменитою співачкою можна не маючи особливого музичного таланту. За допомогою фонограми можна приховати будь-які недоліки у вокалі. Але залишаються ті співачки, які продовжують співати наживо і доводять своїм голосом до мурашок. Саме про них сьогодні і піде мова.

Ані Лорак

Ані Лорак вважається однією з найсильніших вокалісток на українській і російській сцені. Діапазон її голосу становить 4 октави.

Співачка категорично відмовляється від використання фонограми на своїх живих виступах. Вокал Кароліни завжди змушує глядачів забути про все і продовжувати слухати прекрасний і неповторний голос артистки.

Світлана Лобода

Світлана Лобода, не дивлячись на різну критику на свою адресу, на концертах вражає своїм живим виконанням.

Світлана має сильний і дзвінкий голос, яким володіє бездоганно. Лобода противник будь-яких фонограм на своїх виступах, тому завжди радує глядачів якісним вокалом. І навіть якщо пісні Світлани подобаються далеко не всім, то посперечатися з тим, що вона вміє добре і красиво співати, складно.

Поліна Гагаріна

Поліну Гагаріну називають найсильнішою вокалісткою сучасності. Вона з легкістю бере найвищі ноти і завжди співає тільки наживо.

Не дарма її відзначили як одну з найталановитіших співачок головного європейського музичного конкурсу “Євробачення”. До речі, за правилами, на конкурсі дозволено співати виключно наживо, тому обдурити суворе журі і прискіпливого глядача неможливо.

Надя Дорофєєва

Екс-учасниця гурту “Время и Стекло” завжди була окрасою колективу. І мова зараз йде не тільки про прекрасну зовнішність і спокусливу фігуру її солістки Наді Дорофєєвої, але і про прекрасний голос артистки.

Надя воліє радувати своїх слухачів живим виконанням і завжди грається з діапазоном свого голосу, демонструючи свій професіоналізм.

Оля Полякова

Олю Полякову називають однією з найскандальніших співачок української естради. Не дивно — артистка не соромиться виходити на сцену у відвертих нарядах, нерідко бере участь в різних скандалах, а тексти її пісень часто викликають питання.

Але тим не менш, навряд чи хтось сперечатиметься з тим, що Полякова — прекрасна вокалістка. Оля має академічну освіту і досвід у хорі та опері. Полякова з легкістю бере найвищі ноти і просто захоплює своїми вокальними даними.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.