Євген Кошовий розповів про ворогів Зеленського і про план президента щодо свого оточення

Український комік і автор студії "Квартал-95" Євген Кошовий дав інтерв'ю в ефірі програми "Бацман". Він поділився своєю думкою про ворогів його друга — президента України Володимира Зеленського — і про план глави держави щодо свого оточення.

Автор і актор студії “Квартал-95” і близький друг президента України Володимира Зеленського Євген Кошовий дав інтерв’ю в ефірі програми “Бацман”.

Основний акцент у розмові був зроблений на дружбу Євгенія з Володимиром Зеленським. Не дивлячись на високий статус останнього, вони продовжують тісно спілкуватися і регулярно підтримують зв’язок. При цьому Кошовий заявив, що він не є ніяким сірим кардиналом президента країни, як багато хто говорить. Він просто підтримує близьку людини.

Владимир Зеленский и Евгений Кошевой
Володимир Зеленський і Євген Кошовий

Кошовий і Зеленський дружать вже більше 20 років. Вони разом починали грати в команді КВН, разом створювали студію “Квартал-95” і разом будували бізнес. За словами Євгена, він був і залишається найкращим другом нинішнього політика.

Він також додав, що, на його думку, навколо Володимира Олександровича зараз “купа дармоїдів”, які нічого самі не роблять і заважають йому працювати. Але сам глава держави прекрасно знає, що відбувається навколо нього.

Кошовий додав, що він особисто говорив другу, що в його оточенні багато недоброзичливців і людей, які лише заважають. На що той відповідає, що сам це знає і бачить.

Євген не назвав конкретних імен ворогів Зеленського, але уточнив, що президент готує якийсь план, як розібратися з тими людьми, кому потрібні тільки гроші. Але деталей ніяких не уточнив.

Наостанок Кошовий сказав, що, на його думку, для того, щоб увійти в історію, Зеленському потрібно закінчити війну на Донбасі.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.