Крістіна Орбакайте привітала сина з днем народження: як виглядає онук Примадонни

Співачка Крістіна Орбакайте привітала свого сина Дені з 22-річчям. На честь свята дочка знаменитої Алли Пугачової опублікувала фотографію дорослого хлопця.

48-річна співачка Крістіна Орбакайте зворушливо привітала свого молодшого сина з днем народження.

Дені Байсаров — друга дитина артистки. 10 травня хлопцеві виповнилося 22 роки. Хлопчик був народжений у Москві від російського бізнесмена і підприємця Руслана Байсарова.

Це були другі відносини Орбакайте. Вони тривали всього 4 роки. Батьки розлучилися, коли Дені було всього три.

До Байсарова Крістіна перебувала у цивільному шлюбі зі співаком Володимиром Пресняковим. У пари також є син Микита. Уже в 2005 році співачка вступила у свій перший офіційний шлюб із бізнесменом Михайлом Земцовим. Пара разом уже 15 років і виховує дочку Клавдію.

Під вітальним постом Орбакайте написала зворушливі рядки:

“З Днем Народження, синку! Дуже незвичний травень цього року. Всі наші плани і мрії в ізоляції, але в твої 22 роки це заклик до дії і нових ідей. Нехай все збудеться!”

До привітання улюбленого внука приєдналася і його легендарна бабуся Алла Пугачова, а так само інші відомі особистості, серед яких телеведуча Катерина Стриженова, співак Ігор Ніколаєв та інші.

Алла Пугачева с внуком Дени и внучкой Клавдией
Алла Пугачова з онуком Дені і онукою Клавдією

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.