Учасниця «Голосу країни» Віра Кекелія вагітна

Стало відомо, що Роман Дуда та Віра Кекелія, любов яких спалахнула на проекті «Голос країни» на 1+1, чекають появи первістка. Гарні новини.

Віра Кекелія і Роман Дуда – одні з найяскравіших учасників за всю історію вокального шоу. «Голос країни» не тільки став для них новим професійним етапом, а й з’єднав серця.

Вера Кекелия беременна Віра Кекелія вагітна

Пара познайомилася на знімальному майданчику сьомого сезону вокального шоу «Голос країни». Вони обидва потрапили в команду Сергія Бабкіна. Тоді Роман підійшов до дівчини і зробив комплімент її зачісці, а вона подумала, що він занадто зухвалий.

Закохані одружилися восени 2017 року, зігравши весілля тільки для двох. Пару часто запитували, чи не планують вони появи первістка, на що молодята жартували, що зараз «репетирують» перед його появою, і завели собачку Фарго. Сьогодні ж, 25 лютого, стало відомо, що молодята чекають на появу малюка.

Вера Кекелия и Роман Дуда Віра Кекелія і Роман Дуда

«Це найпрекрасніше, що могло з нами статися», – написала Віра в соцмережі.

Цікаво, що відносини між парою починалися з дружби і телефонних розмов, в яких молоді люди обмінювалися думками та порадами щодо участі в шоу. На етапі «нокаутів» відбулося перше побачення пари, після якого Віра і Рома зрозуміли, що між ними щось більше, ніж просто дружба. Пара довго приховувала свої почуття від тренерів та учасників, намагалася не привертати до себе уваги: «Ми тоді дуже переживали, що наші відносини можуть зіграти з нами злий жарт. Хоча зараз я впевнена, якщо вам судилося бути разом, обставини безсилі», – зізнається Віра.

Через два роки екс-учасники «Голосу країни» одружилися, зараз вони разом насолоджуються сімейним життям.

«Ми не зациклювалися, кого хочемо – хлопчика чи дівчинку. Мені здається, якого б статі не була дитина, вона виправдає очікування», – розповіла майбутня мама.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Змови на великий гаманець: читай раз в день і буде толк

Нагадаємо, стало відомо, хто представлятиме Україну на Євробаченні 2020 .

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.