Паспарту і Пасмюрай з “Форт Боярду” показали своїх дружин

Асистенти з шоу "Форт Боярд" стали справжніми народними улюбленцями. Вся справа в їхньому маленькому зрості, але при цьому — великій харизмі. Давайте подивимося, як виглядають другі половинки знаменитих "маленьких" помічників.

“Форт Боярд” — одне з найпопулярніших пригодницьких телешоу. Глядачі із захопленням спостерігали за містичними завданнями і складними випробуваннями для гравців.

Програма знайшла багато аналогів у різних країнах світу, але найулюбленішими персонажами мільйонів залишаються зірки французького оригіналу — асистенти Паспарту і Пасмюрай.

Вони полюбилися багатьох завдяки їх незвичному росту і величезній харизмі. Помічників гравців зіграли актори Ентоні Ляборд і Андре Буше. Вони і зараз затребувані в кіно і мають дружні і міцні сім’ї.

Энтони Ляборд и Андре Буше
Ентоні Ляборд і Андре Буше

Знаменитому Паспарту, Андре Буше, зараз вже 53 роки. Його зріст становить 120 сантиметрів і саме він став візитною карткою актора. Цікаво, що крім роботи на телебаченні, Буше трудиться в паризькому метрополітені — продає квитки на проїзд.

Уже понад 10 років Андре одружений і щасливий у шлюбі. У пари народилося двоє дітей, один з яких успадкував невисокий зріст тата.

Андре Буше с женой
Андре Буше з дружиною

Його колега, Ентоні Ляборд, не любить з’являтися на публіці. У мережі можна знайти лише одну фотографію з його другою половинкою.

Хлопцеві, який зіграв Пасмюрая, сьогодні 38 років. Він пов’язав своє життя з симпатичною француженкою і щасливий у шлюбі.

Энтони Ляборд с женой
Ентоні Ляборд з дружиною

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.