“Я не домашній алкоголік”: Михайло Єфремов відверто заговорив про свою залежність

Під час карантину актор Михайло Єфремов вирішив почати боротися зі своєю пристрастю до алкоголю.

56-річний актор відомий не тільки своїм яскравим талантом і активною громадянською позицією, а й любов’ю до міцних напоїв.

Останнім часом навіть в кіно його запрошують, в основному, на ролі персонажів, які неабияк люблять випити і дуже далекі від здорового способу життя. У ЗМІ люблять жартувати, що на роботі Єфремову тепер навіть грати не потрібно, він просто знаходиться у звичному для себе образі любителя “біленької”.

Сам же Михайло ніколи не заперечував своєї пристрасті до випивки і до  хорошого алкоголю, він навіть жартівливо називав себе “життєрадісним п’яницею”.

Михаил Ефремов в фильме "На Париж"
Михайло Єфремов у фільмі “На Париж”

Але в карантинному режимі артист нарешті вирішив почати боротьбу зі своєю залежністю.

За словами Єфремова, до такого рішення його підштовхнула відповідальність за сім’ю. У відвертому інтерв’ю видавництву “Комерсант” він розповів, що абсолютно не вважає себе домашнім алкоголіком. Він любив перекинути чарку в пабах і барах, але не за столом у рідній кухні.

У період, коли всі громадські заклади закриті на карантин, Михайло абсолютно втратив мотивацію пити. Раніше він це робив після репетицій і вистав, щоб розслабитися після емоційного виснаження під час роботи. Додому він приходив, коли сім’я вже спала.

Зараз же поруч з дружиною і трьома дітьми хочеться бути тверезим і насолоджуватися часом з ними. Актор перебуває у п’ятому шлюбі і виховує двох дочок 15 і 13 років, а також 10-річного сина.

Михаил Ефремов с детьми
Михаил Ефремов с детьми

Нагадаємо, що за кілька тижнів до карантину Єфремов потрапив в п’яний скандал — його не пустили на борт літака Санкт-Петербург-Рига через нетверезий стан.

Схожі статті

Якщо хочеться смачненького та солоденького, готую медові тістечка: кращого десерту до чаю годі й шукати

Кращого десерту до чаю, аніж шоколадне тістечко з ягідним прошарком та яскравою цитрусовою ноткою, годі й шукати. А якщо зважити, що у складі є ще й мед, то це й справді щось неймовірне.

Інших рецептів для мене просто не існує: сирна запіканка як в дитячому садочку. Будете пищати від захвату

Багато хто пам'ятає з дитинства таку страву, як сирна запіканка. Цю пишну і ніжну смакоту можна приготувати і зараз, причому просто і в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

У вас є 2 моркви? Приготуйте цей швидкий і смачний салат “Бюджетний”: актуальний рецепт у наш непростий час

Бувають моменти, коли в холодильнику просто не виявляється достатньо продуктів. Але не залишатися ж голодним. А у вас є дві морквини? Сьогодні ми підготували два простих і бюджетних рецепти салату.