Любов Успенська тяжко переживає зраду доньки: дівчина звинуватила матір у фізичному насильстві

У лютому 2020 року дочка Успенської Тетяна у відвертому інтерв'ю розповіла, що мати піднімала на неї руку і навіть душила. Після цього дівчинка поїхала жити до батька, а легендарна співачка впала у важку депресію.

Співачка Любов Успенська — одна із найвідоміших виконавиць жанру шансон.

У лютому 2020 року артистка виявилася в центрі скандалу, ініціатором якого стала її єдина донька Тетяна Плаксина. Дівчина народилася у четвертому шлюбі співачки з бізнесменом Олександром Плаксіним, який зараз проживає у Штатах.

31-річна спадкоємиця знаменитої шансоньє дала ряд інтерв’ю, в яких відверто розповіла про свої стосунки з матір’ю. За словами Тетяни, Успенська вдавалася до фізичного насильства в процесі виховання.

“Мама замикала двері на ключ і починала мене душити”, — зізналася дівчина. Відомо, що після того, як Плаксина вивернула всю брудну білизну сім’ї на публіку, вона поїхала жити до батька в Америку.

Любовь Успенская и дочь Таня
Любов Успенська і дочка Таня

Через три місяці після конфлікту, сама Успенська так і не прокоментувала ситуацію. За словами її подруги, Любов зараз перебуває у важкій депресії і намагається пережити зраду доньки.

“Люба зараз в жалобі. Вона ніяк не може оговтатися від трагедії з донькою. Таня для неї завжди була всім. Вона не знає, як далі їй бути”, — зізналася подруга Любові Успенської.

Як відомо, після заяви Тетяни біля будинку королеви шансону регулярно чергувала карета швидкої допомоги, оскільки жінка перебувала у вкрай нестабільному стані.

Зараз Успенська перебуває у себе в заміському будинку. Вона зізналася, що вона морально виснажена і почуває себе погано.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.