Олег Винник у новому кліпі розповів про пошуки справжнього кохання (ВІДЕО)

14 травня Олег Винник презентував свій новий кліп на пісню "Безумная любовь". Режисером відео стала українка Катя Царик.

Один з найбажаніших і популярних чоловіків серед українських жінок, співак Олег Винник порадував своїх фанаток новою відеороботою.

Режисером нового відео стала українка Катя Царик — це перша її спільна робота з артистом над кліпом.

Сам Олег вважає, що у сучасному світі дуже багато амбіцій, від яких, страждає любов. Його нова пісня “Безумная любовь” якраз розповідає про людські почуття і дії, на які вони надихають. Він також додав, що йому хотілося б, щоб люди не просто шукали любов, а віддавали її.

Кадр из клипа на песню "Безумная любовь"
Кадр з кліпу на пісню “Шалене кохання”

До речі, режисер кліпу Катерина була художнім постановником масштабного концерту Винника, який відгримів у Києві в листопаді 2019 року.

Сам кліп знімали протягом 20 годин у столиці, практично без перерви і зупинок. Але підготовка тривала набагато довше — художній керівник декілька днів витратив на пошуки декорацій потрібних відтінків, щоб глядачі дивилися нову роботу Винника, не відриваючи очей.

Крім самого артиста, в кліпі красуються шість прекрасних дівчат. Практично всі з них пройшли відбірковий кастинг. Зокрема, ролі в кліпі отримали професійна фотомодель, учасниця шоу “Голос країни-10” Катерина Степура і зірка серіалу “Медфак” Єлизавета Потоцька.

Поза кастингом була затверджена тільки головна актриса — актриса і танцівниця Анастасія Сергеєва. На майданчику також працювали професійні каскадери, які допомагали виконувати дівчатам різні трюки.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".