Надя Дорофєєва вперше прокоментувала чутки про вагітність

Колишня солістка колективу "Время и Стекло " Надя Дорофєєва вперше вирішила відповісти на питання про свою передбачуваної вагітності.

Чутки про вагітність української співачки Наді Дорофеєвої регулярно з’являються в ЗМІ і в припущеннях шанувальників таланту дівчини, хоча так і залишаються лише здогадками. Сама артистка ніколи ніяк не коментувала цю тему і всіляко її уникала.

Надя Дорофеева с мужем Владимиром Дантесом
Надя Дорофєєва з чоловіком Володимиром Дантесом

30-річна Дорофєєва вже 5 років перебуває в офіційному шлюбі зі співаком Володимиром Дантесом. Пару вважають справжнім прикладом для наслідування — цим союзом щодня захоплюються тисячі шанувальників. Надя і Вова регулярно радують своїх підписників у соціальних мережах яскравими фото сімейної рутини, дають відверті інтерв’ю і підтримують один одного у всіх творчих і робочих засадах.

Напевно, саме тому фанатам пари так подобається фантазувати про їхніх майбутніх дітей і розпускати чутки про поповнення у родині Дантеса-Дорофеєвої. Навесні цього року припущення про цікавий стан співачки посилилися у зв’язку з розпадом колективу “Время и Стекло”, солісткою якого була Надя. Саме можливу вагітність вокалістки називали основною причиною.

Свадебное фото Владимира Дантеса и Нади Дорофеевой
Весільне фото Володимира Дантеса і Наді Дорофеєвої

Здогадки поширювалися так швидко, що дівчина вирішила вперше прокоментувати цю тему. В інтерв’ю на YouTube-каналі PeopleTalk TV вона негативно відповіла на запитання ведучої про передбачувану вагітність. Як доказ, Дорофеєва продемонструвала на камеру плоский живіт.

Більш того, Надя додала, що навіть коли вони з Володимиром чекатимуть дитину, найімовірніше, вони приховають цю інформацію від ЗМІ і шанувальників. Але це все буде потім.

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.