Їй було всього 20 років: чому пішла з життя донька Барбари Брильської

Відома актриса Барбара Брильська все життя мріяла про дитину. Але всі спроби завагітніти закінчувалися невдачею. Щастя в будинок зірки "Іронії долі" постукало, коли їй було 32 роки. Але тривало воно дуже недовго — її дочка дожила всього до 20 років.

Польська красуня Барбара Брильська стала обов’язковим “гостем” в кожному будинку на Новий рік. А все завдяки її вже легендарній ролі в картині “Іронія долі, або З легким паром!”.

У Барбару закохувалися мільйони — і це не дивно. Актриса була завжди доглянута, усміхнена і неповторна, маючи свій стиль. Проте, особисте життя Брильської склалося не так позитивно і однозначно. Вона тричі була заміжня і мала кілька яскравих романів. Але так і не знайшла тієї єдиної любові.

Барбара Брыльска в молодости
Барбара Брильська в молодості

Але найбільша трагедія життя легендарної актриси абсолютно не пов’язана з чоловіками. Все життя Барбара мріяла про дітей. Але всі спроби завести малюка не давали бажаного результату. І все ж у 32 роки в будинок Брильської та її третього чоловіка, лікаря Людвіга Космаля, постукало щастя — у них народилася дочка. Дівчинку назвали Барбарою, хоча називали ласкаво — Бася.

Бася була неймовірною красунею і вже в 15 років вирішила піти по стопах зіркової мами і почла зніматися в кіно.

Бася Космаль
Бася Космаль

Дівчина стала отримувати регулярні пропозиції не тільки від іменитих польських режисерів, але так само з-за кордону. Барбара молодша знімалася в якості моделі для обкладинок журналів у Франції, Японії та США.

Польський режисер Єжи Гофман планував запросити її на одну з провідних ролей у його знаменитій картині “Вогнем і мечем”. Але доля вирішила інакше.

21 травня 1993 року Бася їхала зі своїм другом Ксаверієм Жулавським в автомобілі, хлопець сидів за кермом. У якийсь момент він не впорався з керуванням і пара потрапила у страшну аварію. Водій залишився неушкодженим, але для дочки Брильської ця поїздка стала фатальною. Дівчині було всього 20 років.

Бася Космаль
Бася Космаль

Після загибелі улюбленої доньки Барбара Брильська довго не могла оговтатися. Вона сиділа вдома і практично не виходила на вулицю. Їй було соромно за те, що вона жива, а її Бася — ні. Жінка просто сиділа, розмовляла з донькою і писала їй листи.

Вибратися з депресії актрисі допоміг молодший син, Людвіг. На момент смерті старшої сестри хлопчикові було 9 років.

На друга Басі, Ксаверія, Брильська не тримає ні зла, ні образ. Після трагедії вони зустрілися лише раз, тоді вона його обняла.

Хлопець же став відомим в Польщі режисером. У 2006 році він зняв картину “Хаос”, яку присвятив Басі Космаль.

Барбара Брыльска с дочкой Басей в детстве
Барбара Брильська з донькою Басей в дитинстві

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.