Світлана Тарабарова розповіла, що чекає на другу дитину і показала круглий животик

Співачка Світлана Тарабарова повідомила радісну новину про те, що вони з чоловіком готуються стати батьками вдруге.

Українська співачка Світлана Тарабарова цього літа святкуватиме свій 30 день народження. Вона відома, як колишня солістка групи “Real-O”, сольна виконавиця і як одна з найбільш яскравих рудоволосих українок.

У 2016 році вона вийшла заміж за свого директора Олексія Бондаря, а через два роки після весілля у них народився син.

І ось, в травні 2020-го, артистка поділилася ще однією радісною новиною для їхньої сім’ї — Світлана та Олексій готуються стати батьками вдруге.

Светлана Тарабарова
Світлана Тарабарова

Про своє цікаве положення співачка повідомила на особистій сторінці в мережі Instagram. Щоб розкрити цю новину своїм шанувальникам, Тарабарова організувала красиву фотосесію в чорно-білих тонах.

На знімках майбутня мама позує в купальнику, демонструючи круглий животик. До речі, таким чином дівчина вирішила запустити онлайн-флешмоб “Самая красивая”. Вона закликала всіх вагітних ділитися своїми фотографіями з животиком під відповідним хештегом # самаякрасивая.

Светлана Тарабарова
Світлана Тарабарова

У своєму особистому блозі Світлана також розповіла, що вважає жінку в період вагітності найкрасивішою, не дивлячись на всі складнощі, які дарує цей період.

На кого саме чекає подружжя — на хлопчика чи на дівчинку — поки що не повідомляється.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.