DZIDZIO показав сільський будиночок, в якому він народився і виріс: тут він буде знімати новий фільм

Український співак Михайло Хома, відомий як DZIDZIO, поділився зі своїми шанувальниками в особистому блозі фотографіями будинку, в якому він виріс.

Український співак DZIDZIO став відомий як виконавець жартівливих пісень з несерйозними і вельми дивними текстами.

Такий свій образ він любив підкреслювати яскравими костюмами з величезною кількістю блискіток і страз. Також родзинками співака були окуляри з кольоровою оправою і велика борода.

Але з часом артист вирішив повністю змінити не тільки свій імідж, а й репертуар. Він почав відмовлятися від псевдоніма DZIDZIO, а навпаки виступати під справжнім ім’ям Михайло Хома.

Змінилися і пісні виконавця. Він почав торкатися серйозних тем. Наприклад, своєю “Молитвою за Україну “ Михайло приємно шокував мільйони слухачів. Особливо багато-хто здивувався його високому оперному голосу.

Змінюватися артист вирішив і в інших сферах своєї творчої діяльності. За його плечима налічується кілька кіно-робіт, в яких він виступив як актор і продюсер. Всі ці картини були зняті в жанрі комедії з досить специфічним гумором.

Тепер же Михайло вирішив зняти серйозну картину. Локацію для майбутнього фільму вибрав особливу — рідний дім в селі Бортники на Львівщині.

У своєму особистому блозі він поділився знімками рідних стін. Кімнати сільського будиночка сім’ї Михайла прикрашені вишитими рушниками і старовинними іконами.

Сам співак розповів, що саме це потрібне місце для його глибокого фільму, оскільки саме тут почалася його чесна творча діяльність.

Михаил Хома в своем доме
Михайло Хома у своєму будинку

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.