Арсену Мірзояну 42 роки: Тоня Матвієнко привітала чоловіка незвичайним подарунком (ВІДЕО)

20 травня український співак Арсен Мірзоян відзначає свій 42 день народження. На честь свята його дружина Тоня Матвієнко вирішила подарувати чоловікові незвичайний подарунок.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко в парі вже більше 5 років. Свої відносини вони узаконили в 2017-му, а за рік до цього у них, ще в цивільному шлюбі, народилася дочка Ніна.

20 травня український співак відсвяткував свій 42 день народження. Святкування заплановано особливе.

Цього року Мірзоян приміряв на себе роль не звичайного іменинника, а карантинного, тому і відзначати цей день він вирішив відповідно — в режимі онлайн.

Усіх своїх шанувальників і пыдписників у соціальних мережах співак запросив приєднатися до музичного фестивалю, на якому виступлять Руслана, Віктор Павлік, Злата Огневич та інші. Такий концерт буде доступний з 20 травня на платформі “UNDERHILL” в YouTube.

Не залишила чоловіка без сюрпризів і дружина Мірзояна — українська співачка Тоня Матвієнко. На честь свята вона зробила відео-привітання, яке опублікувала у себе в особистому блозі.

На ролику шанувальники творчості її чоловіка з різних куточків України співають його хіт “Вінні Пух”. Підспівують такому хору і сама Тоня з донькою Ніною.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".