Померла мама Ірини Білик

На особистій сторінці у соціальних мережах українська співачка Ірина Білик поділилася зі своїми підписниками трагічною новиною — її мама пішла з життя.

На своїй особистій сторінці в соціальних мережах 50-річна співачка Ірина Білик повідомила трагічну новину — не стало найріднішої їй людини, мами.

Ганні Яківні 10 березня виповнилося 72 роки. Жінка все життя пропрацювала інженером на авіазаводі, а останні роки трудилася шеф-кухарем на телеканалі “Інтер”.

Білик була дуже близькою зі своєю мамою, співачка часто брала її на різні офіційні прийоми і світські заходи. Жінка також підтримувала теплі відносини з усіма колишніми чоловіками і залицяльниками своєї дочки.

Ирина Билык с мамой
Ірина Білик з мамою

Сама ж співачка розповіла, що як раз почала роботу над новою піснею, яку збиралася присвятити мамі.

“Цілий ранок думала про те, як це буде красиво, і як моїй Мамі буде приємно її почути, але життя розпорядилося по своєму … моя Мамочка почує цю пісню вже на небесах. Прощай, улюблена Мамочка”, — написала артистка у себе в особистому блозі.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.