Потап і Настя святкують першу річницю шлюбу: історія кохання знаменитого дуету

Зіркове подружжя святкує своє ситцеве весілля. Вони рік як перебувають в офіційному шлюбі, але чутки про романтичні стосунки між ними ходили давно. Так скільки ж насправді разом Потап і Настя?

Дует Потапа і Насті Каменських був заснований ще в 2006 році і став справжнім проривом для української поп та реп-музики.

Тож не дивно, що фанати артистів відразу ж почали підозрювати між ними стосунки — вони обидва привабливі, цікаві та талановиті молоді люди. Але насправді з першого дня знайомства між колегами зародилася неприязнь.

Потап и Настя в начале карьеры
Потап і Настя на початку кар’єри

Вся справа в тому, що обидва виконавці мріяли про сольну кар’єру, але доля звела їх в одному колективі. Молодий Олексій Потапенко тоді як раз шукав, з ким би йому записати дует, спільний знайомий запропонував йому Настю. Так вони записали свій хіт “Без любви”, після якого на них посипалися пропозиції виступів. Так Настя з Потапом залишилися в дуеті, хоча ще довго притиралися один до одного.

“Ми випускали пісні, які ставали хітами. А наші відносини ставали все гірше і гірше. Це такий парадокс. Перші три роки чим більше ми сварилися, тим популярнішими ставали”, — зізналися Потап і Настя.

Фанати про це не підозрювали, а навпаки, всіляко обговорювали можливий роман між учасниками дуету. Але Олексій на той момент був одружений і виховував двох дітей.

Потап с первом женой Ириной Горовой, дочерью Ирины от первого брака и общим сыном Андреем
Потап з першою дружиною Іриною Горовою, дочкою Ірини від першого шлюбу і спільним сином Андрієм

Але в 2013 році чутки про відносини Потапа і Насті придбали ще більший інтерес. У мережу потрапили кадри, на яких пара, схожа на артистів, разом відпочиває на Кубі. Вони вели себе досить романтично — обіймалися і цілувалися.

З тих пір чутки про службовий роман не вщухали. Тому заява Олексія Потапенка в 2016 році про його розлучення з першою дружиною нікого не здивувало. Тоді колишнє подружжя заявило, що вони вже два роки живуть окремо.

Проте Потап і Настя продовжували приховувати свої стосунки. Таємницю вони тримали до останнього. Всю правду вони розкрили прямо перед весіллям, в 2019 році.

Зробили це досить оригінальним способом — Потап презентував пісню “Константа”, в якій розкрив всі свої почуття до Насті, а дівчина стала головною героїнею кліпу.

Весілля пари стало справжньою подією в українському бомонді, на нього були запрошені найвідоміші актори, співаки та телеведучі. До слова, гостею весілля була і перша дружина Потапа Ірина Горова, з якою вони зберегли теплі дружні стосунки.

Свадебное фото Потапа и Насти
Весільне фото Потапа і Насті

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.