Анастасія Волочкова приховує алкоголізм: Дана Борисова рознесла співачку в пух і в прах

Світська левиця Дана Борисова вважає, що Анастасії Волочковій потрібно термінове лікування. На думку Борисової, відома балерина страждає страшним алкоголізмом.

Телеведуча Дана Борисова славиться своїми скандальними витівками і висловами.

У ЗМІ без зупинки обговорюють її конфлікти з донькою-підлітком, яка відмовляється жити і навіть контактувати з мамою. Кілька років тому 43-річна світська левиця пройшла курс лікування від наркозалежності. Тепер же вона почала роздавати поради різним колегам щодо їх стану здоров’я.

Під приціл “експертності” потрапила колись легенда російського балету Анастасія Волочкова. Борисова звинувачує танцівницю в алкоголізмі і вважає, що їй потрібна термінова допомога медиків.

За словами Дани, вона готова допомогти колишній подрузі, але у неї йде сильне заперечення проблеми. Проте, Борисова вважає, що таких людей, як Волочкова, треба “скрутити і відвезти в реабілітаційний центр”.

До речі, телеведуча зізналася, що раніше і сама любити неабияк випити, особливо під час роботи. Як вона пояснила, працювати на телебаченні без алкоголю неможливо.

Анастасія Волочкова у свою чергу дуже гостро реагує на подібні заяви Борисової. Щоб зберегти свою репутацію, вона навіть зважилася подати в суд на Дану за наклеп.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.