Українські зірки, які залежні від сигарет

Хто курить зі світу українського шоу-бізнесу?

Все знаю, що куріння – це дуже шкідлива звичка. Зараз в магазинах можна знайти будь-які тютюнові вироби та купити їх в будь-який час доби. Курять багато і звичайні курці ні чим не відрізняються від зірок.

Серед українського шоу-бізнесу теж є зірки, які не можуть кинути палити або просто не хочуть.

Хто б міг подумати, що відомий співак і танцюрист курить. І ця звичка не заважає йому співати і танцювати одночасно, хоча деяким курцям складно піднятися і по сходах. Напевно, ви вже здогадалися. Так, це Діма Монатік. Артист визнає, що залежимо від нікотину. І вважає це своєю слабкістю. Поки у нього не виходить, але він думає, що впорається.

А ось цей співак соромиться своєї звичкою, але курити не кидає, хоча і вважає це ганебною справою. MELOVIN не любить стояти поруч з людьми, які курять. Артист вже пробував кілька разів кинути палити, але нічого не виходить. Він вважає, що все у нас в голові. Тому перейшов на електронні сигарети і зауважив, що кашлю стало менше.

Ще одна зірка зі стажем курця 17 років проміняла сигарети на модні пристрої для куріння. Український ведучий і журналіст Тимур Мірошниченко почав курити ще в студентські роки: «… з першого курсу, тому що КВН, всі справи, там же без цього ніяк».

Тимур кинув звичайні сигарети заради дружини, яка була вагітна. Ведучий згадує, що не міг уже курити в машині, тому що вона поруч. Та й вдома не можна було курити, тільки – на вулиці.

Дійсно, палити чи ні сигарети, або інші девайси – це вибір кожного. Навіть страшні картинки на пачках сигарет не лякають уже нікого. І, правда, усе залежить від вас.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: «У мене є чоловік»: Слава Камінська розповіла про нове кохання

Нагадаємо, 55-річна Таїсія Повалій танцювала в червоному латексі: ФОТО.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.