Фаворитки генія: Віра Брежнєва, Еріка Герцег і Поліна Гагаріна — три блондинки, яких продюсував Меладзе

Костянтина Меладзе не просто так вважають справжнім генієм свого часу. Він подарував сотні хітів різним виконавцям і зробив відомими десятки артистів. Але особливо успішно у нього виходить продюсувати талановитих блондинок.

Костянтин Меладзе і Поліна Гагаріна

Константин Меладзе и Полина Гагарина
Костянтин Меладзе і Поліна Гагаріна

Костянтин Меладзе допоміг зробити випускниці “Фабрики зірок 2” Поліні Гагаріній величезний стрибок від телешоу до великої сцени. Саме він написав для співачки її головні хіти — “Спектакль окончен”, “Я тебя не прощу никогда”, аранжування на пісню “Кукушка”, яку виконує Поліна та інші.

Подейкують, що дівчина була щиро закохана у свого продюсера. Одна Меладзе розірвав контракт з Гагаріною задовго до його закінчення, хоча саме Поліна приносила Костянтину великі доходи. У ЗМІ говорять, що на такому рішенні продюсера наполягла його дружина Віра Брежнєва, яка просто ревнувала чоловіка до красивої і талановитої Гагаріної.

Костянтин Меладзе і Віра Брежнєва

Константин Меладзе и Вера Брежнева
Костянтин Меладзе і Віра Брежнєва

Цей творчий і сімейний союз обговорювали всі, кому не лінь. Уже п’ять років Костянтин і Віра перебувають у шлюбі, хоча їхні відносини зав’язалися задовго до офіційних штампів у паспорті.

Меладзе подарував дівчині не тільки справжнє жіноче щастя і любов, а й успішну кар’єру і популярність. У 2002 році він запросив її на кастинг у “ВІА ГРУ” на місце Альони Вінницької. Віру помітили під час одного з концертів колективу. Вона стала бажаючою із залу, яка заспівала разом з групою на сцені їхній хіт “Попытка номер 5”.

Пізніше Костянтин подарує Брежнєвій її сольну кар’єру, ставши автором пісень і продюсером. Хоча багато критиків будуть підозрювати співачку у відсутності вокальних і музичних даних і використання фонограми. Як би там не було, а багато пісень Віри Брежнєвої знають і підспівують мільйони, і в цьому точно є чимала заслуга Костянтина Меладзе.

Костянтин Меладзе і Еріка Герцег

Константин Меладзе и Эрика Герцег
Костянтин Меладзе і Еріка Герцег

Своє запрошення у легендарний жіночий колектив “ВІА ГРА” Еріка отримала на шоу “Хочу в Віа Гру”. Вона беззастережно увійшла в тріо переможців і на цілих сім років пов’язала своє творче життя з групою.

Протягом цього часу колектив всіляко оновлював склад, але Герцег залишалася його незмінним стрижнем. У 2019 року в пресі почали з’являтися чутки, про те, що дівчина стала новою фавориткою Меладзе і у продюсера з його підопічною таємний роман.

Подейкували, що знає про це і Віра Брежнєва, яка наполягала на тому, що Еріка пішла з групи. Пізніше всі учасники конфлікту спростували будь-які чутки про роман Еріки і Костянтина, а сама дівчина зізналася, що вважає продюсера своїм батьком.

У 2020 році стало відомо, що Еріка Герцег все ж покинула “ВІА ГРУ”, офіційну причину дівчина не назвала.

Популярне

Схожі статті

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.

Історія кохання була красивою і тривалою, але йому набридло: як Дан Балан відрікся від ефектної Тіни Кароль

Відому українську співачку свого часу підозрювали у романі з колегою Даном Баланом. Чи дійсно вони були разом, дізнатись важко. Втім, чоловік відрікся від артистки.

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.