Репер Серьога вперше прокоментував викрадення власних дітей

Сергій Пархоменко, відомий як репер Серьога та виконавець Поліграф Шарікоф, вперше офіційно прокоментував конфлікт з екс-дружиною Поліною Ололо, який розгорівся навколо ситуації із спільними дітьми.

У березні 2020 року колишня дружина Серьоги Поліна звернулася до журналістів з проханням поширити інформацію про викрадення її синів Марка і Платона. За словами дівчини, дітей відвіз без її відома її екс-чоловік і продовжує приховувати хлопчиків від неї.

Через майже півроку після всіх подій Сергій Пархоменко вперше вийшов на зв’язок і офіційно прокоментував ситуацію у своїй сім’ї на особистому акаунті в соціальних мережах.

За словами Сергія, він вважає свою колишню дружину прекрасною людиною з особливим почуттям материнської відповідальності, а своїх синів він виховує в абсолютній повазі до неї.

«Ніякої катастрофи в тому, що батьки іноді бачать процес виховання і освіти своїх дітей по-різному, немає власне. Коли не вдається прийти до спільного знаменника, справа вирішується в суді, для цього і існує суд», — нагадав Серьога.

У своїй публікації він попросив не втручатися в справи їх сім’ї і забути це питання. врегулювати всі конфлікти між ним та Поліною допоможе тільки офіційний суд.

Досудебное обращение к либеральной прессе и добрым самаритянам:Для начала я могу и хочу сказать только хорошее о…

Opublikowany przez Sergeego Parhomenkę Środa, 27 maja 2020

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!