Усе з Дубая привезла: українська співачка Камалія показала свій шикарний будинок (ФОТО, ВІДЕО)

Найбагатша співачка України Камалія показала, у якому будинку живе з чоловіком і дочками. Дизайнером стала сама артистка.

Багата співачка Камалія показала свій будинок з шикарним дизайном. Дружина пакистанського бізнесмена і мільярдера Мохаммада Захура сама займалася дизайном особняка, – повідомляє журнал VIVA.

Дом певицы Камалии
Будинок співачки Камалії

В основі дизайну будинку української артистки Камалії – конусоподібні форми. Співачка поєднала стиль бароко, постмодерн і схід.

Багата зіркова сім’я провела фотосесію у своєму гніздечку. Українська співачка показала спальню, просторі кімнати з великими вікнами, вітальню з прозорим довгим столом, величезний басейн і автопарк. Будинок Камалії прикрашають дорогі картини, статуетки.

Украинская певица Камалия позирует на кровати
Українська співачка Камалія фотографується на ліжку

 ""

Камалия возле бассейна
Камалія біля басейну

Чоловік Камалії розповів, що декором будинку займалася дружина. «Вона, напевно, весь Дубай викупила, все звідти везла», – повідомив Мохаммад Захур. Також мільярдер підкреслив, що в будинку хороша аура і в родині головна Камалія.

Камалия с мужем
Камалія і Мохаммад Захур

У фотосесія узяли участь усі члени сім’ї: співачка Камалія, господар будинку Мохаммад і їх дочки Арабелла і Мірабелла.

певица Камалия с мужем и детьми
Співачка Камалія з чоловіком і дітьми

Найбагатша співачка України Камалія поділилася секретами сімейного щастя. Вона вважає, що у відносинах головне поважати один одного, йти на компроміси, вміти дружити, любити і бажано мати спільний інтерес.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.