Дружина Володимира Остапчука прокоментувала прохання телеведучого пройти психологічну експертизу

Олена Войченко розкрила нові подробиці скандального розлучення з екс-чоловіком Володимиром Остапчуком.

Розлучення телеведучого Володимира Остапчука з екс-дружиною Оленою Войченко мирним вже точно не назвеш. Уже кілька місяців пара обмінюється публічними образам і звинуваченнями на адресу один одного.

Так, кілька днів тому шоумен подав запит у службу опіки на психологічну експертизу його колишньої дружини. Сама ж Олена заявила, що не може відмовити від проходження даної процедури, так як це офіційний запит.

Вона також поскаржилася, що її колишній чоловік розповідає дітям, що зовсім скоро у них буде нова мама краще, ніж вона. Нагадаємо, що недавно Володимир Остапчук офіційно презентував свою нову кохану. Нею виявилася нотаріус Христина Горняк.

Владимир Остапчук с экс-женой Еленой, дочкой Эмилией и сыном Эваном
Володимир Остапчук з екс-дружиною Оленою, дочкою Емілією і сином Еваном

Зараз Олена Войченко готується пройти психологічну експертизу, щоб відстояти своє право спілкуватися з сином і донькою і виховувати їх. Володимир Остапчук прокоментував своє рішення тим, що колишня дружина називала його неврівноваженим, тому він і вирішив, що вони обидва повинні пройти процедуру, щоб розставити всі крапки.

“Жодним чином я не хочу ні забирати діток, ні робити з цього якісь гучні речі. Просто це юридична буква, яку я вирішив зробити. Так само, як і Олена”, — прокоментував телеведучий.

Популярне

Схожі статті

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.