Дан Балан: то, що ви не знали про таємну любов співака до 20 річній студентці Анастасії Соломасі (Фото)

Недавня новина, яка з'явилася в оточенні співака і у шанувальників його творчості дає можливість припустити, що скоро Дан Балан можливо одружується.

За творчістю харизматичного і чарівного співака Дана Балана стежать багато шанувальників його таланту. Однак в своє особисте життя він нікого не пускає.

 ""

Дану Балану шанувальники приписують роман з Тіною Кароль.

 ""

Також ходять чутки, що у нього роман з танцівницею, яка працює в його команді.

 ""

Недавня новина, яка з’явилася в оточенні співака і у шанувальників його творчості дає можливість припустити, що скоро Дан Балан можливо одружується.

За інформацією ЗМІ, які посилаються на анонімні джерела, говориться, що Дан Балан вже більше року зустрічається з 20 річною студенткою Харківського Університету Міжнародних Відносин.

 ""

Дівчину звуть Анастасія Соломаха. Вона дуже захоплюється танцями. У минулому році стала переможницею конкурсу краси і завоювала титул: “Міс Університет”.

 ""

Також інсайдер повідомляє, що Анастасія була помічена на зйомках проекту “Голос країни-10”. Додатково з’явилася інформація, що пара разом відпочивала в на курорті в Буковелі. Інсайдером було представлено фотографії, де видно, що Анастасія знаходиться в тій же кімнаті, що і Дан Балан.

 ""

Даном Баланом ці чутки поки не коментуються. Всі чекають підтвердить він їх.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.