Подружжя Alyosha і Тарас Тополя розповіли Каті Осадчій хто у них очікується: хлопчик чи дівчинка

Подружжя зробило це оригінальним способом - наповнили рожевим конфетті повітряна куля і лопнули його коли він піднявся в повітря

Співачкою Alyosha і солістом гурту “Антитіла” Тарасом Тополею було дано інтерв’ю Каті Осадчій. Вони розповіли як думають назвати свою майбутню дитину.

Про їх сімейні таємниці поділилася Катя Осадча.

Alyosha і Тарас Тополя
Alyosha і Тарас Тополя

У подружжя, які одружені з 2013 року є два сина. Звати їх Роман і Марк. Чоловік і дружина довго приховували вагітність від публіки. І ось недавно співачка повідомила, що вона втретє вагітна.

Вони нікому не говорили про майбутню дитину і хто у них буде хлопчик чи дівчинка. Каті Осадчій вони зізналися, що очікується народження дівчинки. Подружжя зробило це оригінальним способом – наповнили рожевим конфетті повітряна куля і лопнули його коли він піднявся в повітря.

 ""

 ""

Олена (Alyosha) сперечається з чоловіком про ім’я дочки і не можуть знайти консенсус.

Вони не можуть зупинитися на іменах Алла або Марія. Справа в тому, що чоловік і жінка хочуть, щоб букви в імені дочки поєднувалися і іменами їх синів.

 ""

Чоловік Олени Тарас жартома каже, що є ще пропозиція назвати дочку виходячи з поточної обстановки в світі стосується пандемії. Є варіанти назвати “Ковідія” або “карантин”. Це звичайно жарт!

Олена каже, що через карантин не має можливості відвідати лікарню. Як вона констатує, докторами не приймаються вагітні. Їх стан оцінюється по телефону.

spot_img

Схожі статті

Після розлучення з другою дружиною 49-річний Василь Вірастюк часу дарма не гаяв: “У мене народився 4-й син”

Василь Вірастюк ще не встиг завершити процес розлучення з колишньою дружиною Інною, як на найсильнішу людину планети накотила нове кохання і навіть з'явився нащадок.

Готується просто і швидко, а вся сім’я сита. Йдуть ще з дека: соковитий рецепт курячих биточків у підливі

Що приготувати смачного, але щоб не морочитися на кухні, а сім'я залишилася ситою і задоволеною? Сьогодні ми підготували рецепт курячих биточків із підливою, який ідеально підходить для цього.

Забутий рецепт із 90-их: з оселедця та 2 яєць виходить ідеальна закуска – хоч ложкою їж, хоч на хліб намащуй

Цей рецепт наших бабусь незаслужено забутий. А тим часом виходить дуже смачно, до того ж готується все просто. Інгредієнти можна брати будь-які. До вашої уваги 2 рецепти на вибір.