Світлана Лобода, хотіла втекти з пологового будинку при важких пологах. (Фото дочок)

Коли Світлані Лободі довелося народжувати вдруге, то вона дуже боялася, так як при першому разі було дуже боляче.

Світлана Лобода недавно зізналася, що при перших пологах у неї було непереборне бажання втекти з лікарні.

Зараз у співачки, якій 39 років дві дочки. Дочка Єва народилася в 2011 році, а менша Тільда – 2018 г. Коли Світлані Лободі довелося народжувати вдруге, то вона дуже боялася, так як при першому разі було дуже боляче.

“Перші пологи у мене проходили в Україні. Перший раз вона народжувала в нашій країні. Доктор констатував, що їй пощастило і пологи були легкими. Однак, як згадує співачка, коли почалися пологи у неї було бажання встати з крісла і втекти з лікарні. Світлана згадує, що було настільки боляче, що неможливо їй було терпіти. свердла тільки одна думка – втекти. вона принципово не хотіла робити анестезію. І потім, коли вона тільки подумає про можливі других пологах – вона приходила в жах, згадуючи перші пологи зі страшними болями.

 ""

Другі пологи у неї були у неї в Америці. Вони разюче відрізнялися від перших пологів в Україні.

Другий раз їй народжувати було настільки легко, що вона згадує цей щасливий момент. В Америці вважається, що народжувати жінка повинна комфортно і це повинно бути для неї святом. Тому робиться все для цього щасливого моменту. Другу дочку Тильду вона народила з комфортом і легко.

 ""

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.