Мелодрама про любов: прокляття Заворотнюк довело Сергія Жигунова до бідності і розлуки

Друг Сергія Жигунова розповів, що розставання з Анастасією Заворотнюк стало для артиста переломним моментом у житті.

Пара Анастасії Заворотнюк і Сергія Жигунова познайомилася на зйомках культового серіалу нульових “Моя прекрасна няня”.

За сюжетом їхні герої були закоханими один в одного, але довго боялися розкрити свої почуття, адже він — суворий бос, який втратив дружину, а вона — няня його трьох дітей. Сценарій закінчився “хепі ендом” і герої акторів няня Віка і Максим Шаталін одружилися.

Романтичні почуття зі знімального майданчика перетекли і в реальне життя. Сергій і Анастасія почали зустрічатися — актор заради цих відносин навіть пішов від своєї дружини Віри, з якою прожив у шлюбі більше 20 років.

Сергей Жигунов и жена Вера
Сергій Жигунов і дружина Віра

Але любов з Заворотнюк тривала всього 2 роки, і в 2008-му пара оголосила про своє розлучення. Колишній сусід Жигунова, художник Сергій Заграєвский, поділився, що після цієї розлуки його друг став зовсім інший, і цей розрив став для нього по-справжньому важким випробуванням.

Сергій і Анастасія часто приїжджали на дачу до актора, де проводили спільний час. Після розставання Жигунов продав цей будинок. За словами Заграєвського, для нього це був радикальний крок.

“Він мені говорив: “Серьога, не хвилюйся за мене, прорвемося”. А потім він змінився. Ось була справжня любов. Трагічна. У нього посмішка зникла з обличчя. Він став іншим”, — розповів художник.

Після розриву з Заворотнюк, Сергій знову повернувся до дружини Віри, з якою навіть знову розписався. Але через деякий час в ЗМІ почали з’являтися повідомлення, що актор знову захопився якоюсь Вікторією Ворожбит, яка дивно схожа на Анастасію Заворотнюк.

Сергей Жигунов и Виктория Ворожбит
Сергій Жигунов і Вікторія Ворожбит

Схожі статті

Включила в меню цей універсальний салат з оселедцем, щоб догодити кожному гостю: “Олів’є” і “Шуба” програють

На свята традиційно всі готують салати. Але спробуйте відійти від радянської класики у вигляді "Олів'є" і "Шуби". Цей новий салат з оселедцем нічим не гірше.

Готую цей салат із млинцем та корейською морквою на кожне свято: мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Цей святковий салат має нарядний вигляд. Завдяки курятині та шинці він виходить ситним, через корейську моркву – гостренький, пекінська капуста надає свіжості, а млинець – оригінальності.

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.