Забув про молоду коханку: Віктор Павлик зворушив мережу дуетом з маленьким онуком (ВИДЕО)

Український співак Віктор Павлик поділився відео, на якому він дуетом виконує з онуком пісню відомого американського репера.

Віктор Павлик, який готується цього літа зіграти весілля з молодою нареченою Катериною Репяховой, виконав пісню з 11-річним онуком Давидом — хлопчик читав реп англійською мовою, а його дід підігравав йому в ритм.

Давид — дитина старшого сина Павлика, Олександра. Останній теж займається музикою і співає, глядачі могли запам’ятати його по вокальному шоу “Х-фактор” на телеканалі “СТБ”.

Виктор Павлик и Александр Павлик
Віктор Павлик та Олександр Павлик

54-річний артист у своїх соціальних мережах регулярно випускає дуети з різними музикантами і виконавцями. Цей проект він назвав “Джем на карантині”.

Під відео з Давидом Віктор Павлик написав: “Джем найголовніший з онуком Давидом”. Хлопчик, не дивлячись на свій юний вік, досить впевнено тримається на камеру і старанно виконує пісню в стилі реп.

У відповідь на такий сімейний дует шанувальники Віктора залишили десятки компліментів і приємних коментарів.

“Нічого собі! Ось це онук молодчина”, “У вас вийшла хороша команда, так старається хлопець”, — писали користувачі мережі.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.