(Відео) Життєстверджуюча пісня Тіни Кароль: “Іди на життя ” – допоможе, коли вам погано і немає настрою

Не можна передати словами те, що діється в душі при прослуховуванні Вашої, Тіна, музики.

Щоб зрозуміти, про що пісня Тіни Кароль “Іди на життя” потрібно не тільки прослухати її, а й прочитати нижченаведені відгуки шанувальників цієї видатної співачки:

 ""

“Тепер це пісня, яка ” робить “мій день.Хочется продовжувати жити, цінувати моменти, так і хочеться повернути своє личко до сонця і радіти тому, що ти существуешь.Обалденная пісня.”

“Я просто у захваті від.

Почала цікавитися творчістю Тіни зовсім недавно, але вже так сильно перейнялася її особистістю, її творчістю, що готова кинути все і їхати в Україну на концерт цієї прекрасної виконавиці і глибокого за своєю суттю людини.

Я не можу передати словами те, що коїться у мене в душі при прослуховуванні Вашої, Тіна, музики, перегляді відеозаписів, будь-яких інтерв’ю, будь-яких моментів з Вашою участю. Усередині мене все тремтить, емоції зашкалюють.

Тіна, Ви справді чудова, абсолютно незвичайна жінка!

Зараз Ви величезним прикладом для мене і найсильнішим натхненням … Спасибі Вам за те, що ви творите, живете, розвиваєтеся, несете справжню себе в маси і не боїтеся висловлювати свою думку.

З величезною любов’ю, від однієї повної любові до Вас дівчинки, захопленої України, її людьми і в тому числі артистами цієї країни. ”

 ""

“Приклад того як не змінюючи по 10 суконь в кадрі, що не крутячи голою дупою, що не вивалюючи груди на глядача, зняти якісний кліп на хорошу пісню. Багатьом “зірок ” і не снилося пристойну якість, одна вульгарщина. ”

Відео: пісня “Іди на життя “

“Мені завжди здавалося, що Тіну недооцінюють в нашій країні. Вона єдина, хто ПОПЕРЕДУ! Хто на найвищому рівні у всіх сенсах !!! Дякую за такі шедеври, які реально допомагають людям, а не просто «послухати пісню». Мені завжди допомагає її музика. ”

“Ось зараз сиджу з жахливим настроєм і слухаю цю пісню. Відразу трохи легше … ”

Вам гарного настрою і підтримки в житті після прослуховування цієї пісні!

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.