Олена Кравець записала дует з Сергієм Бабкіним: неймовірно незвичайна пісня (ВІДЕО)

Сергій Бабкін презентував свій новий трек "Спалах", який він записав разом з актрисою Оленою Кравець.

Екс-учасник групи “П’ятниця” і музикант Сергій Бабкін презентував свій новий трек “Спалах”. Пісня стала таким собі творчим експериментом, який артист створив в дуеті з актрисою “Кварталу 95” Оленою Кравець.

Ідея такої співпраці народилася у виконавця під час роботи над піснею. Йому захотілося додати своїй композиції жіночий погляд, тому він запросив Кравець записати трек разом з ним.

Сама ж актриса стала автором речитативу, яким вона промовляла один з куплетів.

Як розповіла Кравець, вона ще з юності знайома з творчістю Бабкіна. Певний період її життя було насичене його віршами і піснями — вона була справжньою прихильницею Сергія, про що і розповіла на одному з інтерв’ю.

“Я не розуміла, що за бездонна людина така? Звідки він черпає це все? Такими великими ковтками п’є це життя і так красиво відчуває його? Загалом, я була і є справжньою прихильницею”, — поділилася актриса.

Сам же Бабкін бачив це інтерв’ю і був приємно здивований відвертістю Кравець. Трохи пізніше він познайомився з її віршами, а в процесі підготовки “Спалаху” вирішив, що саме вони повинні стати родзинкою нової пісні.

Так і народилася ідея створення такого незвичайного дуету, результат якого слухачі вже можуть оцінити.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.