Юлія Висоцька шість років тримає дочку в комі: що кажуть лікарі про шанси Маші Кончаловської на одужання

У 2013 році сім'я телеведучої Юлії Висоцької і режисера Андрія Кончаловського потрапила у страшну аварію. З тих пір їхня дочка Маша знаходиться в комі. У мережі з'явилася нова інформація про стан дівчинки.

У жовтні 2013 роки сім’я телеведучої Юлії Висоцької і режисера Андрія Кончаловського потрапила у страшну аварію у Франції. В той момент в машині знаходилися подружжя і двоє їхніх дітей.

Найбільш страшною трагедія стала для доньки знаменитостей Маші, якій тоді виповнилося 13 років — дівчинка отримала серйозну черепно-мозкову травму. Для порятунку життя Маші лікарі вирішили ввести її в медикаментозну кому.

Через деякий час дочку Висоцької перевезли в Москву, де медики продовжували боротьбу за її життя. Ось уже 6 з половиною років, як вона знаходиться без свідомості.

Юлия Высоцкая с дочкой Машей
Юлія Висоцька з донькою Машею

У ЗМІ регулярно з’являються новини про стан здоров’я Маші. Деякі ресурси повідомляють, що дівчинка вже вийшла з коми, деякі навіть показують фотографії, на яких зображена нібито сама дівчинка в свідомості. Однак, її батьки ніяк не коментують ситуацію і всіляко уникають будь-яких розмов з пресою на цю тему.

Проте деякі факти з клініки, в якій лежить донька Кончаловського і Висоцької дізнатися вдалося. Здоров’ям Маші опікуються найкращі московські фахівці.

З’явилися перші ознаки поліпшення стану здоров’я — дівчинка вже може самостійно дихати, реагує на оточуючих і навіть видає звуки. Деякі джерела повідомляють, що Машу навіть вивозять на прогулянку подихати свіжим повітрям.

Медикам складно припустити, якою дівчинка буде після стількох років коми, і скільки знадобитися часу для реабілітації та повернення до нормального життя.

Проте і її батьки, і близькі, і шанувальники мами і тата Маші вірять, що їй вдасться видужати і повернутися до звичайного, повсякденного життя.

Схожі статті

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.