Переможниця «Холостяка» Даша Ульянова помирилася з Максом Михайлюком: подароване кільце знову на її пальці

Підписники Даші Ульянової в соціальних мережах помітили, що дівчина на пальці носить кільце, яке їй подарував Макс Михайлюк на фіналі "Холостяка".

Переможниця “Холостяка” регулярно публікує нові знімки у свій особистий блог в мережі Instagram. Практично щодня дівчина ділиться шматочками своєї повсякденної рутини.

Підписники Даші не могли не помітити, що вона все ще носить на пальці кільце, яке їй подарував Макс Михайлюк під час фіналу романтичного шоу. Це не могло не викликати ряд сумнівів у фанатів “Холостяка”.

Як стало відомо під час пост-шоу, Даша і Макс були разом пару місяців. Після чого головний герой “Холостяка” зізнався своїй обраниці, що у нього на проекті був інтим з однією з конкуренток Ульянової. Даша не змогла пробачити зраду і пара розійшлася.

Проте дівчина продовжує носити кільце, подароване Максом, що видно по фото. Шанувальники програми відразу почали засипати її сотнями коментарів про те, чи не помирилися Даша і Михайлюк, в надії, що вони все-таки разом.

Переможниця “Холостяка” вирішила не ігнорувати інтерес фанатів і розповіла, що відбувається насправді і чому вона не знімає заповітне кільце після розставання.

Як пояснила Даша, вона не знімає прикрасу тільки тому, що воно їй дійсно дуже подобається, а з Максом у них відносини все-таки не склалися.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.