(Фото) Рідко таке буває: Світлана Лобода опублікувала фото дочок Євангеліни і Тільди

Коли народилася менша донька, мама не показувала її обличчя ніколи. У цьому є якась інтрига, яку не можуть зрозуміти шанувальники її таланту.

Співачка опублікувала у своєму блоці в Інстаграм кілька знімків зі своїми дочками. Користувачі соцмереж помітили, що на цих знімках старша дочка Євангеліна, закриває обличчя молодшої сестрички Тільда.

 ""

Деякі передплатники були в подиві, чому вона закриває обличчя сестри. Адже хочеться подивитися на обличчя молодшої дочки.

Деяких обурило, то, що дівчинка закривала обличчя з силою. Вже краще б тоді не фотографувалися, писали користувачі соцмереж. Ідея таких фотографій їм незрозуміла.

 ""

Справа в тому, що коли народилася менша донька, мама не показувала її обличчя ніколи. У цьому є якась інтрига, яку не можуть зрозуміти шанувальники її таланту. На всіх фото дівчинка в представлена в різних ракурсах, але неможливо побачити її обличчя.

 ""

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.