(Фото + відеокліп “Грааль “) Дочка Седокової, якій 15 років дуже схожа на свою зоряну маму

Співачка виховує трьох дітей, які народжені від різних батьків.

Анна Седокова, яка є популярною співачкою і активної користувачок соціальних мереж недавно виклала в Інстаграм сина Гектора і доньку Аліну.

 ""

Після чого отримала багато коментарів її шанувальників. Було відзначено, що підростаючи її дочка ставати дуже схожа на маму.

 ""

Співачка виховує трьох дітей, які народжені від різних батьків. Дочки Аліні – 15 років, синові Гектору – 3 рочки, другої дочки Моніки – 8 років. Хоча меншу дочку мама майже не показує в соцмережах. Це тому, що вона живе в США і батько забороняє публікувати її знімки в соцмережах.

Нещодавно Седакова завела роман з Янісом Тімм, який є баскетболістом. Він молодший за неї на 10 років. Седакова каже, що це не перешкода для закоханих людей, якими вони є.

Анна Седокова: кліп “Грааль ”

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.