Племінниця Софії Ротару – SONYA KAY вийшла заміж. Фото чоловіка + пісня “Порінай ” в його честь

Звати чоловіка Олег Петров. Зараз він грає за збірну України з хокею.

Sonya Kay, яка є українською співачкою цим неділею вийшла заміж. Вона довгий час не розголошували хто є її коханий.

 ""

Звати чоловіка Олег Петров. Зараз він грає за збірну України з хокею. Соня дуже пишається своїм обранцем і переживає за нього коли він в грі. Раніше коли Соня вчилася в школі в Шотландії, вона також грала в хокей на траві. Ніколи не могла подумати, що чоловік у неї буде хокеїст.

Раніше вона не афішувала свою зв’язок з Олегом, так як вважала, що потрібно підійти до весілля а потім вже оголошувати про неї.

Познайомилася Соня з Олегом в Києві, коли вона була на вечірці у друзів. Коли вони познайомилися і розговорилися Олег проводив Соню додому. Далі їх відносини стрімко розвивалися.

Соня сказала, що вона відразу відчула, що це та людина, яка їй потрібен.

Олег вже тоді знав, що Соня, є популярною співачкою.

Олег навіть намагається критикувати її виконання і підказувати як їй краще виконувати пісню. Іноді цим він її дратує, але потім вони мирян. Олег часто супроводжує Соню на гастролях.

На честь його перед весіллям, Соня записала пісню: “Порінай”

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.