Віталій Козловський більше не спілкується з Наталею Могилевською: яка кішка між ними пробігла

«Я для неї не корисний», - Козловський про свої стосунки з Наталкою Могилевською.

Заслужений артист України, співак Віталій Козловський танцював у балеті Руслани Лижичко, а у 2004 році розпочав сольну кар’єру, перемігши в талант-шоу «Шанс».

В ефірі програми «Зірковий шлях», яка виходить на каналі «Україна»,  співак розповів, які сьогодні має стосунки зі співачкою Наталією Могилевською.

Козловський зізнається – талант-шоу дало йому чимало, і Могилевську з Кузьмою називає наставниками. Хоча і розповідає про них із сумом.

Наталія Могилевська не спілкується з Віталієм Козловським
Наталія Могилевська не спілкується з Віталієм Козловським

«І зараз мені дуже прикро говорити, що Кузьми немає на сьогоднішній день. З Наталею ми якось віддалилися. Я намагався з нею поспілкуватися і наблизитися. Я розумію, наша професія вимагає егоїзму і нам потрібні корисні для нас люди. Можливо, я просто для неї не корисний», – сказав співак.

Журналістам «Зіркового шляху» Віталій розповів про перші кроки до слави, в яких його підтримали батьки. Коли йому було 14 – мама поїхала на заробітки в Італію, де мешкає вже 21 рік. Співак завжди з любов’ю згадує батька, який постійно брав його з собою у відрядження. Але, коли доводилося повертатися додому, то там вічно відбувалися конфлікти.

«У мене в житті було багато жесті. Перш за все, це було пов’язано з особистим життям батьків. Я не в праві їх засуджувати, але вони вічно сварилися. Постійно літали чайники, ножі. Добре, що вони не повбивали один одного», – поділився співак.

Незважаючи на конфлікти і сварки в родині, батько всіляко підтримував сина. І коли він вирішив зайнятися танцями, і коли став працювати в професійному колективі, то завжди відчував схвалення з боку рідної людини.

«Я дуже вдячний батькам за те, що вони давали мені свій власний простір і дозволяли вибирати свій шлях», – сказав співак.

Хоча, будучи підлітком, йому багато довелося пройти, щоб опинитися на професійній сцені.

«Ми працювали в нічних клубах. Тільки уявити: десятикласник вночі в п’ятницю працює у нічному клубі, – згадує співак. – Боже, дякую тобі, доленька, за те, що все-таки дала мені цей шанс. Я з дитинства пізнав нічне життя. Правда, у мене був суворий таймінг. Виїжджав в 23:00, а 2:30 вже повинен бути вдома. Не всі готові зрозуміти цю ступінь довіри моїх батьків. Перш за все, тата, тому що мами в цей момент не було».

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Найкрасивіші жінки за версією журналу Maxim

Нагадаємо, у трирічного російського хлопчика діагностували звичайну застуду, а через місяць дитина померла. Справжній діагноз виявився набагато страшніший.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.