Колишній чоловік Ані Лорак знайшов заміну відомій співачці: Мурат показав нову пасію

Екс-чоловік відомої співачки Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу похвалився фотографіями зі свого дня народження. Свято чоловік відзначив у компанії нової коханої.

У 2019 Ані Лорак шокувала своїх шанувальників новиною про розлучення з чоловіком, турецьким красенем Муратом Налчаджиоглу. Екс-подружжя повідомляють, що вони розійшлися мирно і залишилися в дружніх відносинах, хоча в травні 2020 року стало відомо, що співачка позбавила колишнього чоловіка частки бізнесу .

Причиною розлучення однієї з найбільш красивий пар шоу-бізнесу стали постійні зради Мурата . В мережі почали з’являтися відео-докази з вечірок, на яких чоловік Лорак розважався у компанії інших дівчат.

Свій 43-ій день народження чоловік теж відзначив не один, свято з ним розділила дівчина на ім’я Лілія.

Фото с личного блога Мурата Налчаджиоглу
Фото з особистого блога Мурата Налчаджиоглу

Налчаджиоглу не став приховувати особистість нової обраниці і залишив посилання на її профіль в мережі Instagram. Так стало відомо, що нову пасію колишнього чоловіка Лорак звуть Лілія. Вона працює візажистом і виховує п’ятирічну дочку.

Деякі підписники турецького красеня відзначили, що Лілія має один типаж з  його колишньою дружиною — дівчина має пишні форми, довге темне волосся і великі очі.

Популярне

Схожі статті

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.