Соліст групи БЕZ ОБМЕЖЕНЬ показав свою дружину в новому ліричному кліпі

Українська рок-група БЕZ ОБМЕЖЕНЬ презентувала нову відеороботу, в якій знялася дружина фронтмена.

Українська рок-група БЕZ ОБМЕЖЕНЬ, яка останнім часом стає все популярнішою, презентувала новий ліричний кліп на пісню “Чи не мовчи”.

Як зізналися учасники колективу, це була одна з найбільш відвертих і щирих робіт для них. На роль головної героїні запросили дружину соліста групи Сергія Танчинця Анну.

Артист розповів, що ця робота стала його освідченням у коханні своїй дружині. Пара разом вже багато років і виховує двох дітей. За їхніми словами, з кожним роком відносини стають тільки міцніше і щиріше. Свої почуття подружжя показали в відео.

Режисером кліпу стала Олена Винярська. Разом з колективом вони вирішили закликати всіх слухачів БЕZ ОБМЕЖЕНЬ любити, бути відвертими та щирими один з одним.

«Це кліп, в якому немає місця грі. Тільки справжні, щирі почуття і унікальна історія двох закоханих. Нам було важливо показати кожну емоцію так, як вона є, щоб ви прожили її разом з нами», — сказав Сергій Танчинець, представляючи відео.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.