Оля Полякова засліпила підписників витонченою фігурою і довгими ногами в купальнику

Співачка Оля Полякова показала струнку фігуру в білому роздільному купальнику. Довгі ноги підкорили мережу.

Українська «Королева ночі» підкорила мережу своєю витонченою фігурою і довгими ногами. Співачка Оля Полякова позувала в білому купальнику на яхті на тлі блакитного моря.

Артистка зазначила, що знімок зроблений в Одесі. Також Полякова попросила підписників, щоб вони поділилися цікавими місцями в Україні.

Оля Полякова на яхте
Оля Полякова на яхті

Оля Полякова написала, що вона часто відвідувала Одесу з концертами, але тільки декілька років тому по-справжньому познайомилася з українською столицею гумору.

Співачка зрозуміла, що в Одесі можна купатися в абсолютно чистому, блакитному морі. Поляковій дуже сподобалися місцеві готелі та ресторани. Виконавиця відомого всім хіта «Шлепки» також зазначила гідний вибір морських страв.

У кінці популярна співачка України Оля Полякова додала:

«Что говорить, если я впервые увидела одесский Оперный театр. Короче, Одесса для меня открылась, с другой стороны».

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.