«Чоловік від мене нічого не вимагає»: Юлія Висоцька пояснила, чому не кинула Андрія Кончаловського після ДТП з Машею

Юлія Висоцька щаслива в шлюбі з чоловіком Андрієм Кончаловським, незважаючи на те, що з ними трапилося після ДТП.

Раніше ми писали про страшну трагедію, яка трапилася з Юлією Висоцькою й Андрієм Кончаловським. У 2013 році з вини режисера сім’я потрапила в аварію. В результаті ДТП їхня дочка Маша вже 6,5 років знаходиться в комі. Лікарі до сих пір продовжують боротися за життя дівчинки.

Актриса і телеведуча Юлія Висоцька уже 24 роки в шлюбі з режисером Кончаловським. У подружжя 36 років різниці у віці, але їхні стосунки дуже міцні і таємничі. Сімейна пара не часто розповідає про себе, а зараз, на час карантину, переїхала в заміський будинок.

Нещодавно Висоцька повідомила про те, як вони разом з чоловіком проводять час на ізоляції. Юлія каже, що намагається не загострювати увагу на проблемах і стала багато відпочивати:

«Я давно стільки не відпочивала. Я намагаюся не думати про те, що сумно. Отримую задоволення від моменту. Чоловік від мене нічого не вимагає. Але ми запійні – якщо ми їмо якусь їжу, то це триває, наприклад, тиждень. Зараз у нас напрямок дачне, російське».

Сам Андрій Кончаловський мучиться через те, що дочка Маша лежить без свідомості. Але горе тільки згуртувало сім’ю. 82-річний режисер у всьому допомагає Юлії. Він навіть готує їжу, хоча його дружина є кулінарним майстром.

Під час карантину багато пар почали сваритися, а деякі навіть подали на розлучення. Але шлюб Юлії Висоцької та Андрія Кончаловського виявився міцним. Подружжя змогли зберегти міцні відносини, всупереч усім проблемам і критиці оточуючих.

Андрей Кончаловский и Юлия Высоцкая
Андрій Кончаловський і Юлія Висоцька

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.