Ведучу програми “Хто зверху” Катерину Варнаву виключили з “чорного списку” СБУ

Міністерство культури України опублікувало указ, в якому оновило список осіб, які загрожують національній безпеці країни.

Телеведуча і зірка Comedy Woman Катерина Варнава стала відомою в Україні як зірка розважального шоу “Хто зверху” на Новому каналі. Вона стала напарницею Сергія Притули і працювала в Україні з 2014 по 2017 рік.

У 2017 контракт довелося розірвати, оскільки Варнаві заборонили в’їзд на територію України через відвідування Криму без спеціального дозволу.

Представники Нового каналу намагалися вплинути на рішення і скасувати заборону на в’їзд, проте Адміністративний суд Києва відмовився розглядати справу і відхилив позов.

Екатерина Варнава и Сергей Притула на "Хто зверху"
Катерина Варнава та Сергій Притула на “Хто зверху”

У березні 2019 року Міністерство культури України включило Катерину в “чорний список”, як особу, що становить загрозу національній безпеці країни.

Через рік телеведучу виключили з цього списку. Відповідний документ був опублікований на сайті відомства Міністерства. Сама ж Варнава поки що ніяк не прокоментувала цю новину.

Решение Министерства культуры Украины
Рішення Міністерства культури України

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.